in , ,

Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana, cu care are 3 băieți! Vrea și 3 fete cu iubita sa, mai tânără cu 33 de ani!

dan-bittman-monica-odagiu

Dupa o convietuire de aproape trei decenii alaturi de Liliana Stefan care i-a daruit trei baieti, simpaticul solist, Dan Bittman a plecat de acasa si s-a mutat cu iubita mai tanara decat el cu 33 de ani. De cate ori era intrebat de ce nu a inaintat actele de casatorie cu mama fiilor sai, Danut, ”open mind din calea afara”, explica zambind ca se traieste mai usor fara hartiile alea care te obliga la diverse corvoade si compromisuri. Acum, profitand de concubinajul fara nicio patalama scrisa, cantaretul si-a parasit familia la fel de usor ca si cand ar fi iesit sa-si ia tigari de la non-stop-ul din coltul strazii.  

Pe Monica Odagiu batranul fante a cunoscut-o in urma cu cinci ani la un casting de tinere talente si de atunci orice melodie a compus se referea la dragostea nebuna care l-a lovit direct in ghioceii de pe tample.

Oricat de tanar s-ar simti dom´ Bittman, prin alegerea facuta, recunoaste de fapt ca, la varsta lui, avea nevoie de cineva mai tanar care sa-l ajute sa treaca strada. Din pacate, dupa ce a traversat cu bine strada, a cazut lat in patul Monicai si a uitat complet ce a lasat in urma.

Cine il vede este rugat sa anunte urgent familia: era imbracat intr-un fas gri, pe cap purta o basca neagra si avea buzunarele pline cu seminte de dovleac afara de care nu pleca nici cand avea spectacol.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
armata de rate a chinei

VIDEO: România a semnat acordul de realizare a cinci drumuri județene cu Armata de rațe a Chinei!

basecu tariceanu

Profesorul Băsescu îl lasă corigent pe Tăriceanu: ”El nu poate să rețină materia, învață după ureche!”