in , ,

Dan Bittman a părăsit-o pe Liliana, cu care are 3 băieți! Vrea și 3 fete cu iubita sa, mai tânără cu 33 de ani!

dan-bittman-monica-odagiu

După o conviețuire de aproape trei decenii alături de Liliana Ștefan care i-a dăruit trei băieți, simpaticul solist, Dan Bittman a plecat de acasă și s-a mutat cu iubita mai tânără decât el cu 33 de ani.

Vezi și: Dan Bittman instigă la revoltă împotriva autorităților: „Să mor și eu de Covid! Nu vreau să mai trăiesc în aceste condiții”

De câte ori era întrebat de ce nu a înaintat actele de căsătorie cu mama fiilor săi, Dănuț, ”open minded din calea afară”, explică zâmbind că se trăiește mai ușor fără hârtiile alea care te obligă la diverse corvoade și compromisuri. Acum, profitând de concubinajul fără nicio patalama scrisă, cântărețul și-a părăsit familia la fel de ușor ca și cand ar fi ieșit să-și ia țigări de la non-stop-ul din colțul străzii.  

Citește și: Dan Bittman, anunț cu tupeu: ”Nu mă pot amenda dacă mănânc semințe, fără mască, pe stradă!”

Pe Monica Odagiu bătranul fante a cunoscut-o în urmă cu cinci ani la un casting de tinere talente și de atunci orice melodie a compus se referea la dragostea nebună care l-a lovit direct în ghioceii de pe tâmple.

Oricât de tânăr s-ar simți dom´ Bittman, prin alegerea făcută, recunoaște de fapt că, la vârsta lui, avea nevoie de cineva mai tânăr care să-l ajute să treacă strada. Din păcate, după ce a traversat cu bine strada, a căzut lat în patul Monicăi și a uitat complet ce a lăsat în urmă.

Cine îl vede este rugat să anunțe urgent familia: era îmbrăcat într-un fâș gri, pe cap purta o bască neagră și avea buzunarele pline cu semințe de dovleac afara de care nu plecă nici când avea spectacol.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Rețetă desert: tartă cu brânză și dovleac

Misterul de la Şinca Veche, locul unde se împlinesc dorinţele – FOTO