in ,

Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie de o necunoscută. Primele declarații – FOTO

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie de la Pro tv, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă.

O femeie căreia îi reproșase că a blocat cu mașină o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o în plina figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de politie și să depună plângere penală.

Mărturia Cristinei Joia de pe patul de spital

“M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja. Am o tăietură, este spartă piramida nazală, și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”.

Agresoarea este în continuare liberă, dar va fi anchetată și riscă închisoarea.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Top 3 cele mai mari surse de infectare cu COVID-19

„După alegeri vom intra într-o carantină dură până în…”