in ,

Ferma: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, are COVID 19 – FOTO

Viviana Sposub este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran.

Concurenta de la emisiunea Ferma. Orășeni versus Săteni a fost testată pozitiv cu COVID 19. Vestea a fost confirmată la doar o zi după ce a venit și diagnosticul fostului soț al Andreei Bălan, George Burcea.

George Burcea și Viviana Sposub au fost protagoniștii unui sărut la emisiunea „Ferma” și de aceea era de așteptat ca acest lucru să se întâmple. Asistenta de la Vorbește lumea și fostul soț al Andreei Bălan fac parte din echipa sătenilor de la Ferma.

Viviana Sposub confirmă: ”Am fost și eu depistată cu virusul SARS-CoV-2”

Ieri, după ce George Burcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat ea pentru PRO TV.

Prezentatoarea TV s-a izolat deja în casă și i-a anunțat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile. Ca și George, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile când a prezentat mici semne de răceală.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea – FOTO

Țara fără niciun caz de Covid-19. Ce măsuri a luat Guvernul?