in ,

Covid 19: Târgul de Crăciun din Sibiu 2020 se anulează

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu au anunțat, luni, că au luat decizia să suspende, iarna aceasta, organizarea Târgulu, pentru a elimina riscul infectării cu SARS-CoV-2.

„Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă”, au transmis organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Soţia lui Aurel Tămaş îl aşteaptă cu ciorba caldă să se întoarcă de la amanta mai tânără! – FOTO

Grijă mare la consumul de lămâi! Avertismentul specialiștilor APC – FOTO