in

Top 3 cele mai mari surse de infectare cu COVID-19

Medicul Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara, a discutat cu mai mulți pacienți infectați cu COVID 19 și pe baza informațiilor a făcut un top cu cele mai mari surse de infectare cu coronavirus.

Astfel, principalele surse de infectare cu coronavirus sunt: transportul în comun, petrecerile, mai ales ale adolescenților, și fabricile în care nu se respectă măsurile de protecție. 

„În primul rând transportul în comun. În al doilea rând, petrecerile private, mai ales ale adolescenților, care le transmit pe linie familială părinților și bunicilor. În al treilea rând, oamenii nu respectă regulile, mai ales purtarea corectă a măștilor, în special cei care lucrează în fabrici.

Ignorarea acestor măsuri, în special în ultima perioadă, de către adolescenți, care au transmis acest virus în mediul familial, cei mai afectați fiind vârstnicii. Aceste 3 mari categorii le-am depistat din anamneza cu pacienții”, a spus Oancea la Digi24.

Apel la solidaritate

„Cert este că în curând, dacă nu vom fi solidari și dacă nu vom fi responsabili, o să ajungem să tratăm oamenii în ambulanță, pentru că nu mai avem unde să-i punem”, a adăugat el.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Carantină parțială: Acum declarațiile pe proprie răspundere pot fi completate online

Cristina Joia, designer „Visuri la cheie”, desfigurată în bătaie de o necunoscută. Primele declarații – FOTO