in ,

Atenție la falsele ”teste pentru coronavirus” care se pot face acasă!

coronavirus medic

De cand pandemia a luat amploare pe tot globul, in spatiul public au aparut  diverse, asa zis, teste de verificare a infestarii cu coronavirus.

Cercetatorii de la Universitateaa Standford atrag atentia ca metoda ”tinutului de nas 10 secunde” nu a fost promovata de ei si ca aceasta sumara verificare este valabila doar in cazul pacientilor cu boli mai grave de plamani.

„Această abordare poate fi utilă în identificarea persoanelor cu boli pulmonare mai grave. Dar nu va identifica persoanele care sunt infectate cu coronavirus, pe cele care au simptome ușoare sau deloc”, a spus Dr. Robert Legare Atmar.

Sfaturi excelente dau şi medicii japonezi pentru tratarea COVID-19: ”Toată lumea ar trebui să se asigure că gura si gâtul sunt umede şi niciodată uscate. De aceea trebuie sa luam câteva înghițituri de apă la fiecare 15 minute, cel puțin.

Chiar dacă virusul ajunge în gură, apa potabilă sau alte lichide îl va spăla şi duce în jos prin gât în stomac.

Odată ajuns acolo, acidul stomacal va ucide virusul. Dacă nu bei suficientă apă în mod regulat, virusul poate intra în trahee și în plămâni”.

Atentie mare trebuie sa aiba insa bautorii de alcool intrucat ”lichidele bahice” duc virusul la creier, nu in stomac, si asta poate fi fatal.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Klaus-Iohannis

Președintele Iohannis a anunțat stare de urgență în România!

tabara carantina nadlac

Tabăra de carantină de la Nadlac, luată cu asalt de prostituate!