in ,

Încasări fabuloase pentru compania lui Paul Surugiu – Fuego, specializată în operațiuni de împodobiri, despodobiri și reciclare brazi de Crăciun!

fuego brazi gunoi

Indragita vedeta a Chisinaului, Paul Surugiu, cunoscut in Romania sub pseudonimul artistic, Fuego, se dovedeste nu numai un cantautor cu lipici la public dar si un ingenios om de afaceri.

Dupa succesul repurtat  cu melodia ”Impodobeste, mama, bradul!”, artistul a avut geniala idee ca, alaturi de asociata lui, Irina Loghin, sa deschida o companie de impodobit, despodobit si reciclat brazii de Craciun.

Anul acesta, societate comerciala amintita a inregistrat incasari cum, poate, nici in domeniul autoturismelor de lux nu se intalnesc. Dupa ultima sarbatoare crestineasca a iernii, Sfantul Ion, comenzile de demontat brazii au inceput sa curga precum apa Ozanei, cea limpede si frumos curgatoare.

Tarifele practicate depind de complexitatea lucrarii. Pentru  suta de globuri date jos din pom pretul este de 50 de euro. Tot ce depaseste acest nivel se bucura de anumite discount-uri si, in plus, clientul primeste bonus o melodie cantata chiar de maestrul Fuego.

Pana astazi, Fuego Gmbh, firma inscrisa la Registrul Comertului din Hamburg, a facut un profit curat de 2,3 milioane de euro. O fi mult, o fi putin? Cert este ca talentatul solist merita toata stima si aprecierea pentru creativitatea si harnicia  fara pereche de care da dovada. Bravo, Paule!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dan barna aruba

Foto Șoc! După eșecul electoral, Dan Barna se recuperează în Insula Aruba din Caraibe!

taxi aerian autoturismul zburator uber hyundai

Uber și Hyundai transformă un vis în realitate: autoturismul electric aerian devine operațional din 2023!