in ,

Viorico, fă ceva! Trei direcții de acțiune care i-ar schimba cariera Vioricăi Dăncilă iar nouă calitatea vieții

viorica dancila

Pentru că, nu-i așa?, de la debutul mandatului său tot asistăm la un linșaj al actualului premier în spațiile virtual și mediatic, prezentăm, în cele ce urmează, trei direcții de acțiune care i-ar schimba cariera Vioricăi Dăncilă, ilustrându-ne conștiincios propunerile, ca la abecedarul politic al activistului de Partid.
Așadar, având în vedere faptul că, în prezent, duamna Dăncilă se află într-un evident con de umbră din punct de vedere al prestației publice, mai precis în umbra buzunarelor de la spate ale blugilor domnului Dragnea, considerăm că trei lovituri de imagine ar fi decisive pentru repoziționarea sa politică:
1. Inaugurarea în acest an a primului tronson social – democrat de autostradă prin munți, chiar înainte ca această să fi măcar proiectată și licitată. PSD ne-a arătat că nimic nu-i este imposibil, iar puțină inițiativă nu i-ar strica ”prim-ministrei”.
2. Demararea unei campanii naționale de prezervarea a mediului în care să demonstreze prin exemplul propriu, și cu ajutorul colegilor de partid, ce impact distrugător asupra ambientului poate avea asocierea dintre deșeurile menajere, cele industriale și cele politice.
3. Revizuirea Master Planului General de Transport al României, prin introducerea obligativității supravegherii și verificării personale, de către premier și de către președinții celor două camere parlamentare, a modernizării infrastructurii feroviare naționale.

Viorico, e timpul tău! Fă ceva, noi te susținem și, la nevoie , chiar te împingem de la spate…

(click pe imagini pentru a le putea vedea la rezoluție mare)

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

APEL DE SELECȚIE SIMPLIFICAT – MĂSURA M9/6B – INTEGRAREA MINORITĂȚILOR, PREVENIREA SEGREGĂRII ȘI A EXCLUZIUNII SOCIALE ÎN TERITORIUL GAL NAPARIS

Constantin Sava, primarul Urziceniului

Încă 5.000 de lei pentru dom’ primar! Ce pensie specială ar putea încasa Constantin Sava, primarul Urziceniului, dacă ar ieși din câmpul muncii necondamnat