in , , , ,

Laurette are magnet: „Toţi bărbaţii pe care i-am avut s-au întors la mine” – FOTO

Atenție neveste, amante și femei obișnuite! Dacă aveți cunoștință sau bănuiți că iubiții voștri au avut vreodată contact cu Laurette, nu vă culcați pe o ureche pentru că orice relație cu atrăgătoarea mulatră nu se termina niciodată.

Deși are la activ un divorț, numeroase despărțiri și o prietenie misterioasă cu miliardarul Ion Țiriac, Laurette Atindehou are curaj să facă o afirmație cel puțin alarmantă: ‘Toți bărbații pe care i-am avut s-au întors până la urma la mine”.

La cât de senzual arată, toți cordacii planetei ar înclina să creadă că știu unde stă ascuns „magnetul negru” cu care Laurette îi atrage pe bărbați că pe niste simple bolduri sau agrafe metalice. Pe lângă senzualitatea dedordantă cu care a înzestrat-o natura, diva mai are ceva în plus, apreciat de majoritatea masculilor și care nu se găsește la tot patul. Laurette calcă pantaloni că nimeni alta și le face o dungă cu care poți tăia în felii subțiri atât parizerul cât și salamul de Sibiu.

„De câte ori mă simt singur după o butelie de Merlot, o sun și, dacă e libera, merg că vântul la Laurette. Întotdeauna, fără excepție, m-a făcut să mă simt că un zeu din antichitate care plutește printre nori. Nu doar că are la purtător borcanul cu dulceață din care mă lasă să servesc pe saturatelea, dar la plecare, mă termina efectiv, fiindcă găseam pantalonii călcați perfect că și cum i-aș fi luat din magazin”, povestește cu mustață umedă, nea Ion, având gândurile plecate către „iubita să de abanos”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Principii de viaţă. La românii bugetari

dan barna covid

Dan Barna are Covid! PSD a transmis mesaje de susținere coronavirusului, în lupta sa cu șeful USR!