in ,

Valentina Pelinel, dărâmată din pricina lui Borcea: ”Cristi nu mai poate, nu știu ce să mă mai fac!”

valentina pelinel borcea

Cu toate ca vigoarea taurului cu bucle pe frunte parea inepuizabila, fostul actionar dinamovist, Borcea, este cu sanatatea in pioneze. Frumoasa lui sotie, Valentina Pelinel nu mai stie cum sa-si ascunda durerea si starea de nervozitate creata de neputinta celui drag pe care-l credea mai tare decat un robot din fier si latex.

De cand a iesit din inchisoare Cristi nici nu se apropie de patul matrimonial. Sta pe terasa si mesteca ingandurat guma si, cu  mana in izmenele de pijama, isi verifica toata ziua zona intima.

 „De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Nu stim ce grozavii o fi trait acolo insa Cristi tremura si la un ciripit de pasarica. Este disperat să redevină un om energic, puternic! Din pacate pe mine situatia asta m-a terminat psihic dar nu ma mai termina pe partea ailalta, fizica”, a declarat plangand Valentina, cu bratul plin de reviste pentru adulti cumparate pentru bietul suferind.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vasile capra interlop piatra neamt

Un interlop din Piatra-Neamț a descoperit job-ul ideal: cere vecinilor mii de euro ca să nu le violeze copiii!

parizian calin

Patru infractori de etnie romă închiși în Anglia, după ce au violat și traficat minore ”agățate” pe Facebook!