in ,

Viorica Dăncilă a aplicat pentru un post de expert îin staff-ul Reginei Elisabeta a II-a!

dancila regina angliei

Se spune ca unii se nasc direct batrani iar altii raman tineri toata viata. Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, la cei 93 de ani ai sai, priveste increzatoare spre viitor cu energia unei liceence.

De curand ea a facut un anunt pe Linkedin cu care doreste sa gaseasca un expert care sa se ocupe de retelele ei sociale, salariul fiind de peste 55000 lire pe an.

Libera de orice contract si ramasa fara nici un Dumnezeu, ex-premierul Romaniei, tanti Viorica, cautand innebunita un loc de munca conform cu pregatirea ei, a accesat imediat pentru postul din staff-ul Reginei, dupa ce a citit ca este nevoie de ”expert in retete sociale”.

”N-oi fi io esperta chiar in toate retetele din lume, da´ la boeuf si zacusta nu ma bate nimeni din Videle. Sper s-o dau pe spate pe Elisabeta cand o sa-i arat cum ma descurc in bucataria castelului”, a declarat Viorica bucuroasa ca, in sfarsit, isi va face un rost .

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iohannis teba

Președintele Iohannis i-a dat câinelui erou, Teba, decorația retrasă lui Adrian Năstase!

alex comerzan

Șoc la „Chefi la cuţite”: Patriarhul s-a tras în poză cu Alex Comerzan și i-a cerut să-i doneze premiul pentru Catedrală!