in ,

Beat şi fără permis a oprit maşina furată la sediul Poliţiei doar ca să-i înjure pe poliţişti

Viața bate filmul! Pare un banc, dar este realitatea! Un șofer beat şi fără permis a fost reţinut după ce a venit la sediul poliţiei de frontieră la volanul unei mașini furate și a făcut scandal.

Incidentul avut loc luni, la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră de la Rădăuți. Un bărbat beat criţă a ajuns la sediul instituției cu un VW Golf, a intrat în punctul de control acces fără aprobare și a început să-i înjure pe polițiștii de serviciu. Apoi s-a urcat la volanul autoturismului și a plecat.

Polițiștii de frontieră l-au urmărit pe suspect până în zona Podul Vlădichii, sesizând totodată Poliția municipiului Rădăuți. În scurt timp a fost identificat Nicolae Lucescu, în vârstă de 49 de ani, localnic din Rădăuți, care a declarat că el a condus autoturismul.

Din verificările făcute în bazele de date a rezultat că bărbatul are permisul de conducere anulat, iar în ziua de luni, 16 noiembrie, a sustras autoturismul de la cel pentru care lucra și l-a condus prin Rădăuți, unde s-a oprit la sediul polițiștilor de frontieră. Proprietarul mașinii a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință.        

Pe numele bărbatului pus sub acuzare pentru trei infracțiuni a fost emisă o ordonanță de reținere.

„Șoferului i s-a întocmit lucrare penală de către Poliţia Rutieră Rădăuţi sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei, iar poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 700 lei, la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. În continuare se desfăşoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se arată în comunicatul poliţiştilor de frontieră.

What do you think?

Written by Badea Scârțana

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Surpriză pentru public! Revine Vocea României! Va fi doar cu vedete – FOTO&VIDEO

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată la Piatra Neamț, lângă soțul ei