in ,

Șoc la „Chefi la cuţite”: Patriarhul s-a tras în poză cu Alex Comerzan și i-a cerut să-i doneze premiul pentru Catedrală!

alex comerzan

O întâmplare surprinzătoare pentru concurenţi, dar deloc neobişnuită pentru capul BOR a avut loc la petrecerea de după finala „Chefi la cuţite”. Patriarhul Daniel s-a prezentat neinvitat la eveniment, împreună cu un sobor de preoţi, a cerut să se fotografieze cu câştigătorul celui mai recent sezon al competiţiei, după care, netam – nesam, i-a cerut acestuia nici mai mult nici mai puţin decât să-i doneze cei 30.000 de euro primiţi ca premiu ca şi umilă contribuţie pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului.

„Las-o dracu’, fiule, de câştigat ai câştigat, dar tu crezi că ai obţinut premiul ăsta de unul singur? Păi dacă nu eram eu cu băieţii ăştia, să punem câte o pilă, cum se cuvine, la Doamne – Doamne, încă de la începutul concursului, de mult te păştea vreun infarct la cum arăţi, Paştele şi anafura lor de carbohidraţi şi grăsimi saturate!”, a încercat să-şi motiveze Preafericitul solicitarea, arătând către gărzile sale de corp dotate cu anterii şi cadelniţe.

Martorii incidentului spun că Patriarhul s-a lovit de refuzul lui Alex Comerzan de a onora solicitarea de donaţie în ciuda arsenalului de promisiuni şi blesteme de care s-a folosit, însă nu a plecat de la restaurant până nu a obţinut măcar bani de taxi, chiar dacă deplasarea fusese făcută cu microbuzul Mercedes high tech al Patriarhiei.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila regina angliei

Viorica Dăncilă a aplicat pentru un post de expert îin staff-ul Reginei Elisabeta a II-a!

arsinel

Arşinel despre Decembrie ’89: „Cel mai bun travesti al meu a fost acela de revoluţionar“