in ,

Președintele Iohannis i-a dat câinelui erou, Teba, decorația retrasă lui Adrian Năstase!

iohannis teba

Cainele politist, Teba, a devenit o supervedeta dupa ce a ajutat la elucidarea dublei crime din Satu Mare. Dupa ce a fost felicitat de insusi Ministrul de Interne si avansat pe postul de purtator de cuvant al necuvantatorilor cu cascheta, a venit randul Presedintiei sa-si arate aprecierea.

Ieri, Klauss Iohannis, a primit-o pe Teba la Palatul Cotroceni si, dupa ce au servit impreuna un pranz oficial, i-a prins la zgarda decoratia retrasa lui Adrian Nastase. Ochii vitezei cateluse s-au umplut de lacrimi cand , pe langa Steaua Romaniei, a mai primit si celebrul fular  Burberry cu care, ironic, fostul premier Nastase ambalase pachetul returnat.

”Macar dumneavoastra, doamna Teba, nu aveti probleme penale si chiar ati facut ceva important pentru bunastarea si siguranta romanilor”, i-a transmis Iohannis in timp ce-i prindea distinctia bravului patrupet.

What do you think?

11 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
razvan cuc

Fostul ministrul Cuc explică accidentul feroviar: ”Şinele s-au contractat de la frig și au ciocnit cele două trenuri care se aflau la distanță unul de celălalt!”

dancila regina angliei

Viorica Dăncilă a aplicat pentru un post de expert îin staff-ul Reginei Elisabeta a II-a!