in , ,

Viorel Cataramă: „Virgil Musta, un moşulică ce spune că n-avem voie să facem Crăciunul”

Candidatul PRO România Bihor la Senat, Viorel Cataramă, a declarat luni, la Oradea, că vrea ca partidul pe lista căruia candidează să ajungă la guvernare şi ca oamenii să-şi recapete viaţa normală cât mai repede.

Celebru după ce, în primăvară, a încercat să se interneze și în spitale Covid şi s-a îmbrăţişat cu oamenii dintr-o comună considerată focar de coronavirus, Viorel Cataramă a declarat că nu neagă existenţa virusului, dar vrea ca oamenii să poarte mască din convingere, nu din obligaţie

„Afirm clar şi răspicat că aceste libertăţi au fost încălcate la sugestia unor medici care au interese economice obscure. Nu din interes pentru sănătatea cetăţeanului, ci din interese economice obscure. Dau exemplul doctorului Nasta (Musta n.red.), de la Timişoara.

Citește și: Avertismentul lui Arafat: „Sărbătorile ar trebui adaptate acestui virus”. Mesajul dur al medicului Virgil Musta: “Nu vă faceți planuri de Crăciun”

Atac dur la adresa medicului Virgil Musta: „Face afaceri extraordinare pe banii statului”

Un moşulică care iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul, să facem Revelionul, să fim consemnaţi la domiciliu, în timp ce el face afaceri extraordinare pe banii statului. Cazul este public. Face în clinica sa privată teste pe care ia 300 de lei şi le prelucrează, plătind 17 lei sau nu ştiu cât, la spital. Toate costurile sunt suportate de bugetul statului, de noi, iar el ia tot profitul. Şi mai e şi mare formator de opinie.

Citește și: Dr. Virgil Musta: Cum te tratezi acasă dacă ai un caz ușor de Covid-19

Când cunoşti asemenea oameni, multiplicând la nivel planetar, îţi dai seama de ce aceşti medici, repet conectaţi cu interese care nu au nimic de a face cu sănătatea populaţiei, au reuşit să impună unor politicieni slabi, fricoşi, slab pregătiţi sau corupţi aceste măsuri de suspendare a drepturilor şi libertăţilor. Acest lucru eu îl combat, nu existenţa virusului, ci posibilitatea oamenilor de a beneficia de dreptul la muncă, la cultură, la educaţie, la liberă circulaţie”, a spus Cataramă, potrivit agerpres.ro.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Medicul Adrian Marinescu: România nu are nevoie de carantină totală, ca în primăvară

Dieta rusească: meniul complet al unei săptămăni