in

Avertismentul lui Arafat: „Sărbătorile ar trebui adaptate acestui virus”. Mesajul dur al medicului Virgil Musta: “Nu vă faceți planuri de Crăciun”.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că sărbătorile de iarnă trebuie adaptate condițiilor de pandemie.

Crăciunul și Revelionul nu se vor putea desfășura ca în anii precedenți pandemiei de coronavirus, spune Raed Arafat.

„Despre sărbătorile de iarnă… este încă o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă. Din păcate acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Și medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, are un mesaj dur pentru populație.

„Nu cred că vom avea sărbători de iarnă”

“Nu cred că vom avea sărbători de iarnă, și nu cred că putem să sărbătorim morți sau să sărbătorim într-o situație în care multă lume e bolnavă. Noi vom rămâne la datorie și vom petrece sărbătorile în spitale, iar ceilalți nu se vor putea bucura de petreceri, pentru că toate localurile vor fi închise și toate evenimentele restricționate”, a declarat Virgil Musta, la Digi24.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Îngrijorător: Simptomele COVID-19 pot persista luni întregi după ce pacientul s-a vindecat. Care sunt cele mai frecvente

loredana silicoane gravitatie

VIDEO: Loredana Groza și-a lăsat silicoanele în voia gravitației!