in , ,

VIDEO: Teama de coronavirusul ucigaș epuizează stocurile de absorbante din farmacii!

absorbant coronavirus wuhan

Teama de coronavirusul ucigaș care se manifestă în Chină epuizează stocurile de absorbante din farmacii! Oamenii apelează la metode disperate pentru a se proteja în fața pericolului, frica învingând ridicolul și uneori, fapt de înțeles, chiar și rațiunea.

Un bărbat din Wuhan apare într-o filmare recentă folosind un absorbant pe post de mască medicală, pentru a se proteja de coronavirusul extrem de contagios. Bărbatul, vizibil înspăimântat, are absorbantul lipit de față și nas, pentru a-și acoperi nările și gură, și comentează împreună cu mai multe persoane situația din regiune apreciind că ”situația a devenit disperată”.

Acesta este cel mai recent clip apărut din epicentrul coronavirusului ucigaș, un altul, care arăta cadavrele victimelor cepidemiei depuse pe coridoarele unui spital luat cu asalt de pacienți din Wuhan, înspăimântând opinia publică internațională.

Filmarea scenelor înfiorătoare din spital, surprinse de o femeie care se pretinde a fi asistentă medicală, a fost postată ieri pe rețelele de socializare din China, ulterior fiind cenzurate pentru a nu propaga și mai multă panică. Asistenta anunța faptul că, în ciuda eforturilor, carantina nu reușește și a avertizat că „toată lumea va ajunge să fie infectată și să moară”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
irina tanse inel dragnea

Dragnea renunță la cererea de eliberare din pușcărie după ce Irina a scos de pe deget inelul de logodnă!

mircea badea batut cu frisca

Spaima podelelor! Mircea Badea, KO în doar câteva secunde la bătăile cu frișcă ale Iepurașilor Playboy!