in ,

Firma justițiarului Sorin Ovidiu Bălan a prejudiciat statul român cu milioane de euro!

Sorin Ovidiu Balan sustine un discurs, cu ocazia unei intalniri cu membrii si simpatizantii Partidului Popular Dan Diaconescu, la Buzau, sambata, 9 aprilie 2011. CIPRIAN STERIAN / MEDIAFAX FOTO

Asemanarea de nume i-a facut pe multi sa-l confunde pe justitiarul Sorin Ovidiu Balan cu infractorul declarat Sorin Ovidiu Vantu. Daca insa le studiezi CV-urile descoperi ca diferenta intre cei doi este ca de la Pamant la cer.

Balan este un baiat fara scoala, care pozeaza la tv in mare anchetator si luptator impotriva celor certati cu legea pe cand Vantu este tot un baiat fara scoala dar care recunoaste ca-i place sa se joace de-a hotia si inselaciunea, profitand de orice naiv ii iese in cale.

Lumina de far calauzitor pe care o vedeam in ochii de mistret viclean ai vedetei tv s-a stins odata cu aflarea unor informatii cutremuratoare. Firma de bodyguarzi ai lui Sorin Balan si a fiului sau, Alexandru, a inselat peste 1105  angajati si a prejudiciat statul cu milioane de euro neplatindu-si taxele si impozitele.

Statutul de figura cunoscuta l-a ajutat pe Balan sa incheie contracte de paza si siguranta cu zeci de firme de stat, scoli, spitale, parcuri, cluburi, primarii, fabrici, uzine si  ministere.  Pentru merite deosebite in afaceri, Alexandru Ion Balan a facut si ceva puscarie, exact ca „vagabonzii” pe care-i infiereaza taticu-sau pe micul ecran.

Inca nu se stie daca cinstitul ziarist s-a implicat in arestarea tanarului escroc care-i poarta numele, de aceea ne intrebam: Sorin Ovidiu Balan, inger sau demon? Investigator sau interlop? Jurnalist sau sarlatan?

What do you think?

-8 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mircea badea batut cu frisca

Spaima podelelor! Mircea Badea, KO în doar câteva secunde la bătăile cu frișcă ale Iepurașilor Playboy!

Corona, rebranding preventiv după explozia virusului cu același nume!