in ,

Ca să arate că la spital se poate ajunge și fără Covid, un primar PSD s-a luat la bătaie cu un liberal: „Acu´ io sunt într-un salon și el în altul!”

primarul psd si seful pnl

De cand planeta a fost lovita de necazul cu pandemia toata lumea isi da cu presupusul numai pe aceasta tema uitand parca de subiecte la fel de importante precum sexul, fotbalul sau politica. Cu toate astea mai sunt locuri pe Pamant unde viata isi vede linistita de curgerea ei fireasca iar oamenii se bat, urla, canta si danseaza ca si cand Covid-19 n-ar fi parasit niciodata guritele liliecilor chinezi ca sa ingenungheze mapamondul.

In comuna olteneasca Visina Noua, primarul Cristian Tol stie sa gestioneze criza cu o mana de fier a carei duritate a probat-o direct pe  botul sefului local al PNL  in ziua cand acesta impartea pomeni pe ulite.

Invocand restrictiile ordonatelor militare care interzic deplasarea in grupuri mai mari de trei persoane, edilul i-a spart mecla liberalului care, alaturi de alti douazeci de colegi, incerca sa inveseleasca viata consatenilor izolati in case cu o masca anti-virusi, un mar, o maslina sau un tub de mentosane. Chiar daca la prima vedere ai zice ca este vorba de lupta intre doi binefacatori care sunt nerabdatori sa-si ajute semenii, de fapt, la mijloc sunt doar interese si ambitii politice iar pungile cu mocangeli tin de campania electorala.

„Până la urmă, în politică oricine foloseşte orice mijloc ca să-şi atingă scopul, şi a degenerat. Atâta, buza spartă, el e la perfuzie într-un salon, eu într-un salon. O singură lovitură i-am dat, nu l-am omorât. Într-adevăr, că-i curgea…  El mi-a rupt hainele după mine, mi-a sucit mâna, m-a luat de gât, înţelegeţi… “, a relatat primarul.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
negoita bicicleta parc stare de urgenta

VIDEO: Negoiță, primarul sectorului 3, cu bicicleta în I.O.R în plină stare de urgență!

dana budeanu coronavirus

Dana Budeanu, atac la fătălăii care tremură în case și nu pleacă la cules de sparanghel!