in ,

8 lucruri pe care nu le știai despre dezbaterea de azi a lui Klaus Iohannis!

klaus iohannis dezbatere

Înaintea dezbaterii, Președintele a fost la un Salon de Optimizare, unde a primit un update la softul de analiză și comunicare și un upgrade la sursă, hard drive și memoria RAM.

Ca să-i intre procesorul în sarcină la ora 19, Iohannis va fi încălzit de către poprii săi consilieri, încă de la orele prânzului, cu întrebări tendențioase și indiscrete și cu repetate fluctuații de tensiune verbală.

Dispozitivul de protecție și pază al Președintelui anunță faptul că nu vor fi primite la dezbateri jurnalistele îmbrăcate în perdele de Pașcani și dotate cu broșe scumpe, ceasuri de peste 5000 de euro și bureți de baie îndesați în coc.

De asemenea, toate femeile de serviciu ce își vor face apariția înainte de eveniment vor fi testate riguros, urmând să răspundă la întrebarea ”Cum se pronunță corect 2020? Două mii douăzeci sau doo zeci – doo zeci?”

Neinvitați de Iohannis, Mircea Badea și Mihai Gâdea s-au ascuns de cu seară în rețeaua de canalizare iar la ora dezbaterii vor avea plinul deja făcut.

Reprezentanții Diasporei vor putea participa la dezbatere de la distanță, contra unei taxe de 100 de voturi prin corespondență achitate anticipat.

Deschiderea evenimentului îi va aparține în exclusivitatea lui Rareș Bogdan, cel care va interpreta magistral Sonata pentru Xanax și Rudotel intitulată ”Stegar viteaz, carpatic scut, neobosit erou!”

Închiderea dezbaterii îi va fi alocată lui Lodovic Orban, cel care va petrece participanții către ieșire, în Do, Sol și La major, cu deja celebrul epilog preluat de la Pasărea Colibiri: ”Piesa-i gata, trag oblonul, vai, ce toamnă e afară, dacă v-a plăcut bufonul mai poftiți și mâine seară! (n.r – în reluare, pe Digi24)”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
daea porc craciun

Ultima sentință a lui Petre Daea: Românii, fără porc pe masă de Crăciun!

Forța fie cu tine: câștigă o excursie la premiera europeană “Star Wars: The Rise of Skywalker” de la Londra