in ,

Dragnea renunță la cererea de eliberare din pușcărie după ce Irina a scos de pe deget inelul de logodnă!

irina tanse inel dragnea

Liviu Dragnea s-a răzgândit brusc și renunță la cererea de eliberare din pușcărie, oarecum previzibil după ce Irina a scos de pe deget inelul de logodnă! Decizia, însă, nu pare deloc s-o afecteze pe fosta viitoare doamnă Dragnea, decisă să o apuce pe un nou drum, cu atât mai mult cu cât se apropie si solutionarea Dosarului TelDrum.

Cat Daddy a fost pe cai mari, toata lumea parea a Irinei Tanase. Iubitul nu avea nici platfus dentar, nici mustata galbenita de tigari, buclele lui albe pareau mai negre ca ale unui licean de 19 ani, magazinele de lux pareau simple chioscuri din care-si permitea sa cumpere orice produs, indiferent de pret, insulele exotice ale globului pareau mai ieftine si mai aprope decat este Snagovul fata de Bucuresti.

Acum, cand toate s-au naruit si printul s-a transformat la loc in broscoiul penal, batran si inchis in cusca, Irina vede cu alti ochi lumea.

Ultima ei postare a fost facuta special pentru un urmaritor anume pentru ca numai pe acela il interesa degetarul ei gol, la care nu mai poarta de ceva vreme inelul de logodna daruit de Liviu.

Mesajul a fost clar pentru patriotul intemnitat si, imediat cum l-a primit, a cerut conducerii penitenciarului sa-i anuleze cererea de iesire, specificand ca nu mai vrea sa iasa niciodata dintre peretii celulei intrucat, pentru el, viata din exterior nu mai exista.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
olivia-steer-vaccin

Olivia Steer are rețeta vaccinului natural împotriva coronavirusului ucigaș din China!

absorbant coronavirus wuhan

VIDEO: Teama de coronavirusul ucigaș epuizează stocurile de absorbante din farmacii!