in ,

VIDEO: Sorin Ovidiu Vântu, cel mai deștept infractor, demontează știițific măsurile globale anti-cornavirus!

sorin ovidiu vantu

Pentru un fost vanzator la ”Debit” (angajat pe baza actelor de handicapat) care s-a remarcat inca dinainte de ´89 cu apetitul sau de a ciordi si a insela lumea, pasiuni care l-au trimis in nenumarate (si totusi prea putine) randuri in spatele gratiilor, Sorin Ovidiu Vantu  este un personaj destul de pitoresc. Dupa ce a lasat pe strazi sute de mii, daca nu milioane, de semeni prin celebra mega-escrocherie FNI, bizarul interlop n-a contenit sa-si socheze audienta prin siguranta si aroganta cu care tine lectii din absolut orice domeniu: afaceri, muzica, moralitate, arta, escrocherii, dragoste, mecanica,literatura sau IT.

Iesit de curand de la mititica, SOV s-a gandit ca n-ar fi rau ca, pana la urmatoarea incarcerare, sa abordeze si mult dezbatuta problema a pandemiei si, cu pregatirea-i de exceptie, a incercat sa demonteze toate masurile de protectie a populatiei luate pe intreg mapamodul.

Specialistii din toate centrele de cercetare, medicii din cele mai prestigioase spitale si autoritatile tuturor tarilor lipite pe aceasta planeta, sunt cu totii niste idioti care n-au scapat de critica dura dar competenta a deotologului cu cazierul mai gros decat toate tratatele de virusologie din lume.

What do you think?

Comments

Leave a Reply
  1. Uite desteptul lumii ! Noi suntem prosti ca asa zice excrocul asta de doi bani. Ba ,de ce n-ai fost asa de guraliv pe timpul lui nea Nicu ? Cine te mai baga in seama pe tine ? Nici KGB nu mai are nevoie de tine. Zici ca nu instigi la incalcarea legilor dar de fapt asta faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iulia vantur

Iulia Vântur nu se mai oprește din plâns: suspiciuni de coronavirus în familia iubitului!

asistenta agresata

Atât ne duce capul! Ea e asistenta agresată de vecini pe motiv că „umple cartierul de coronavirus”!