in ,

Atât ne duce capul! Ea e asistenta agresată de vecini pe motiv că „umple cartierul de coronavirus”!

asistenta agresata

Cine si cand vreodata s-a mai pomenit ca oamenii de rand sa-i atace in diverse moduri pe cei care s-au pregatit o viata ca sa le curme durerea si  sa le aline suferinta, sa-i protejeze de boli si chiar de moarte? Catastrofele evidentiaza in cazul unor semeni calitati pe care nu le banuiau nici apropiatii lor dar, din pacate, din altii scot tot ce este mai rau. De cand pandemia de coronavirus a luat o raspandire ingrijoratoare in tara noastra si reactiile oamenilor sunt tot mai numeroase si mai ciudate.

In contextul in care numarul cadrelor medicale infestate se apropie vertiginos de cel din tabara pacientilor obisnuiti, a aparut un fenomen ce nu poate fi numit decat prostie si primitivism.Pe motiv ca aduc coronavirusul de la spitalul unde lucreaza, medicii si asistentii au inceput sa fie atacati de vecinii care, pana mai ieri, le cereau diverse favoruri, considerandu-i „pila noastra din Sanatate”.

Mihaela Pal este asistenta medicala la Spitalul de Boli Infectioase Galati, are doi copii si lupta in prima linie ca sa salveze cat mai multe victime infestate. Pentru vecinii ei de bloc, care pana acum o rugau sa intevina la ´’dom´ doctor´´ de cate ori ii manca in cur, Mihaela a devenit inamicul public care ii umple de virusi si drept urmare, o intampina cu galeata de clor si cu huiduieli de cate ori o vad intrand in cladire.

 “Când au văzut mașina în fața blocului, au devenit toți suspicioși. Unii dintre ei m-au sunat și m-au întrebat, că ce caut la apartament. Mi-au trimis poliția la ușa și mi-au zis că de ce locuiesc în acest apartament, care, repet, este proprietate personală – pentru că lucrez la Spitalul de Boli Infecțioase”, a declarat femeia socata de reactiile halucinante ale vecinilor.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sorin ovidiu vantu

VIDEO: Sorin Ovidiu Vântu, cel mai deștept infractor, demontează știițific măsurile globale anti-cornavirus!

kelemen hunor

Zeci de unguri internați la Psihiatrie după ce Poliția a difuzat Imnul Național în Cluj, Mureș, Harghita și Covasna, două sâmbete la rând,!