in

Iulia Vântur nu se mai oprește din plâns: suspiciuni de coronavirus în familia iubitului!

iulia vantur

Putini din mai tinerii consumatori de cultura stiu ca vedeta indiana pe care o admira in mii de filme, Iulia Vantur, este de fapt originara din Romania. Dupa ce s-a stabilit in urma cu cativa ani in India si, alaturi de iubitul ei Salman Khan, filmeaza la studiourile de la Bollywood, Iulia a devenit o valoarea a patrimoniului mondial. Din pacate, ca si in cazul altor pesonalitati romanesti care au ales pribegia precum Brancusi, Eliade sau Cioran, odata cu trecerea timpului, nici diva ex-ProTv nu mai  va fi perceputa de publicul larg ca fiind o moldoveanca de-a noastra.

Cu toate ca este pe super val si se bucura de dragostea si respectul a miliarde de fani, de cateva zile, Iulia este sfasiata de durere si , alaturi de familie, poarta doliu atat in casa cat si cand iese cu elefantul la piata sau farmacie.

Drama prin care trece a fost pricinuita de moartea prematura a lui Abdullah, un nepot al iubitului ei. Chiar daca tanarul de 38 de ani suferea de diabet si avea grave probleme cardiace, nu este exclusa si varianta ca ar fi fost infestat cu coronavirus ceea ce a speriat-o atat de tare pe Iulia incat a anuntat ca o perioada lunga de timp nu se va mai scalda in Gange, va face dus acasa si va manca numai din pachetele trimise de parintii ei, din Romania.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ordonanța Militară nr.7 impune noi măsuri de igienă! VIDEO: Cum va trebui să ne spălăm pe mâini?

sorin ovidiu vantu

VIDEO: Sorin Ovidiu Vântu, cel mai deștept infractor, demontează știițific măsurile globale anti-cornavirus!