in ,

Delia Matache, huiduită de fani după ce s-a pozat în izolare!

Studiind fenomenul creat de criza pandemiei mondiale, multi sociologi si analisti de prestigiu au declarat ca virusul ucigas a adus comunismul pe tot globul si ne-a facut egali in suferinta, teama, saracie si izolare. Fara a recunosate cu voce tare, in gand cam toti simtim acelasi lucru. 

Si totusi, dictatura coronavirusului, ca si alte regimuri totalitare, nu pare sa le afecteze vietile chiar tuturor pamantenilor. 

Indragita cantareata Delia Matache a aratat in ultimele sale postari ca izolarea in luxosul ei apartament nu-i dauneaza absolut deloc. 

Alaturi de sotul ei, intr-un penthouse de 200 de metri pătrati, blondina și-a făcut un super spațiu de relaxare, cu piscină și terasă imensă, propria scenă, cu reflectoare, reclame luminoase și instrumente. Așa că, izolarea nu o împiedică să dea propriile concerte în casă.

Expunerea, in aceste vremuri dramatice, a unui stil de viata plin de opulenta, i-au atras insa numeroase critci din partea urmaritorilor.

„Mai bine ai dona ceva la spitale din averea ta imensa, nesimtito!”

„Asa iti arati tu respectul fata de cei care te-au umplut de bani? Decat sa ne arati luxul in care traiesti mai bine ai ajuta niste oameni bolnavi”.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus ialomita

Războiul dintre brăileni și gălățeni se acutizează după ce guvernul transferă la Brăila bolnavii de coronavirus!

teodosie lingurita

Reacția halucinantă a Bisericii la recomandarea de a folosi pentru împărtășanie lingurițe de unică folosință!