in ,

VIDEO: Argeșenii au ieșit cu furci și topoare să-și apere satul de coronavirus!

argeseni topoare

In ziua de azi informatiile ajung cat ai clipi si in ultimul catun din Romania dar asta nu inseamna ca oamenii le si inteleg cum trebuie. Daca in urma cu niste decenii s-a hotarat fara prea multe discutii organizarea Spitalului de leprosi de la Tichilesti, acum, cand trebuie facute mai multe tabere de carantina pentru suspectii de coronavirus, romanii secolului XXI sar la bataie ca sa-si apere vatra de microbi mai ceva ca la Rascoala din 1907.

Dupa ce Prefectura Arges a anuntat ca a ales o fosta tabara de elevi si o cabana pentru a le face centre  de carantina, localnicii au iesit pe ulita cu furci si topoare, urland ca nu vor sa primeasca nici un coronavirus in satul lor.

„Ce facem noi aici? Moare copiii. Cu asa ceva nu suntem de acord. Cum sa nu ne fie frica? Vorba ăluia… Noi suntem învățați cu aerul de aici. Îi mai aduce pe ăia, ce facem noi aici? Păi, lasă-i, Domnulee, cât e Bucureștiul de mare, Piteștiul, încolo pe la pensiuni, prin păduri, încolo… Aici ați găsit prostia?”, spun revoltate două protestatare.

Realizand ca astfel de situatii pot aparea in toata tara, conducerea Directiei de Sanatate Publica a transmis tuturor edililor sa nu mai faca publice locatiile de carantina intrucat ”daca virusul ucigas este ajutat de topoarele taranilor, atunci chiar vom pierde lupta”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
sterinu cercel batrani

Doctorul Streinu Cercel, recomandare șocantă: ”Nu vă mai vizitați părinții și bunicii!”

ieftinire carburant

Veste extraordinară pentru românii închiși în case: prețul benzinei a scăzut incredibil!