in ,

Veste extraordinară pentru românii închiși în case: prețul benzinei a scăzut incredibil!

ieftinire carburant

Nu este o bucurie pentru nimeni sa stea inchis intr-un centru de carantina sau izolat la domiciliu, rupt total de exterior, de activitatile lui obisnuite, fara sa mai comunice cu colegi de serviciu, rude sau prieteni. Pentru cei loviti de acest necaz avem o stire cum nu se poate mai buna. Nu stim cat ii ajuta insa noi ne facem datoria si ii informam cu tot ce se mai intampla dincolo de pereti: benzina s-a ieftinit in asemenea hal incat o deplasare cu masina e mai ieftina decat o plimbare pietonala. 

Scăderea cotaţiilor petrolului este vizibilă şi la pompă, unde preţul benzinei a scăzut săptămâna asta la 4,7 lei pe litru în Capitală. Pretul petrolului a scazut cu 25% intr-o singura noapte, facand din Romania tara cu cele mai mici preturi din UE la benzina si motorina. Motorina standard a ajuns să coste de asemenea sub 5 lei pe litru în majoritatea benzinăriilor din ţară, iar specialiştii susţin că preţul va continua să scadă.

Fara a dori sa fim cinici, realitatea ne obliga sa recunoastem ca, pe langa diminuarea poluarii in zonele cu fabrici inchise, ieftinirea combustibililor trebuie trecuta si ea pe lista faptelor bune facute de scarbavnicul coronavirus.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
argeseni topoare

VIDEO: Argeșenii au ieșit cu furci și topoare să-și apere satul de coronavirus!

prezervative stare de urgenta

Românii se pregătesc asiduu de stat în casă: pe lângă mălai și făină cresc vânzările la prezervative!