in , ,

Doctorul Streinu Cercel, recomandare șocantă: ”Nu vă mai vizitați părinții și bunicii!”

sterinu cercel batrani

Daca efectele pandemiei care a zguduit planeta ne-au cutremurat, ei bine, si masurile care trebuie luate in asemenea cazuri sunt la fel de socaante si nemaiauzite. Fiind vorba de un virus extrem de ciudat si adaptabil la orice capcana intinsa pana acum de oameni, specialistii incearca milioane de solutii, doar, doar s-o nimeri vreuna sa-l doboare.

Medicul Streinu Cercel vine cu o noua recomandare care, desi pare inumana la prima vedere, da o sansa de supravietuire atat bataranilor cat si celor mai tineri.

”Urmatoarele trei luni ar fi bine sa nu va mai vizitati parintii si bunicii, stiut fiind faptul ca persoanele in varsta sunt mai expuse riscului infestarii cu coronavirus”.

”Bine ca n-a zis sa mearga tinerii la curve, nu la bunici, ca la alea e sanatate curata! Eu il inteleg pe dom´ doctor  ca trebuie sa-si faca si el meseria dar pe mine, recomandarea asta a lui, ma termina. Bunica mea locuieste singura in padurea de langa Pitesti si, daca nu o s-o mai vizitez, fara paine, votca, tigari si reviste pentru adulti o sa se prapadeasca rapid. Si cine va fi vinovat pentru asta? Io sau dom´ Cercel”, s-a plans o tanara crescuta de bunica ei.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
indieni urina vaca

Indienii au găsit leacul împotriva coronavirusului: ”Cine bea urina și mănâncă balegă de vacă va fi îngrijit și protejat”

argeseni topoare

VIDEO: Argeșenii au ieșit cu furci și topoare să-și apere satul de coronavirus!