in ,

Cutremur în lumea mondenă: Dana Budeanu se retrage după jignirile aduse de Bendeac!

dana-budeanu

Mafiotii si ametitele pot rasufla usurati, au scapat  de veninul si flacarile cu care gura si narile deontoloagei Dana i-a atacat in ultimele luni de zile. Anuntul ca isi inchide postul de unde a mitraliat tot ce-i mirosea ciudat pare a avea legatura cu recentele critici aduse de comediantul Miahi Bendeac. Apropiatii spun însa ca totul e doar o coincidenta, iar adevarul pare a fi oleaca mai complicat.

Astfel, dupa ce s-a luat de ghetele purtate la Craciun de nevasta unui plutonier de politie cu relatii  la cel mai inalt nivel, se aude ca doamna Budeanu  a fost instiintata ca are interzis sa mai posteze ”tampenii si rautati” pe orice retea de socializare, publicatie print sau emisiune tv si radio.

Simtindu-se cu musca pe caciula, indragita critica de arta a inteles gravitatea faptelor sale si s-a hotarat ca, pentru cativa ani, sa se retraga la o manastire unde sa-si spele pacatele si, la sfatul lui Mishu Bendeac, sa mai si citeasca ceva volume, ca sa aiba apoi ce-i pune mitarului pe masa, langa bâta de baseball si sabia cu care urmeaza sa il intampine.

”Cine vrea sa ma mai vada si auda ma poate cauta la atelierul de croitorie de la Manastirea de maicute Tiganesti. Acord consiliere si sfaturi, absolut gratuit, oricui si pe orice subiect. Muie lesinatelor si papagalilor care se imbraca de cacat!”, s-ar fi marturisit intransigenta Dana intr-un cerc de apropiati.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
loredana chivu australia

Loredana Chivu și-a serbat ziua de naștere în Australia: ”Am prins o vreme superbă!”

Vești rele pentru „petardați”: pocnitorile vor fi interzise definitiv în România!