in , ,

UDMRistul ”Țanțos” Barna, recidivează: conduce fără permis ca și cum s-ar juca cu mașinuțele prin casă!

barna udmr

Dupa ce in urma cu o saptamana a vrut sa fenteze politistii care-l oprisera pantru depasirea vitezei regulamentare si a invocat tragedia inchipuita cum ca are coronavirus si se grabeste la tratament, onorabilul senator, Barna Tanczos a fost prins din nou in offside.

Cu tupeul caracteristic breslei politicienilor din Romania si cu o nesimtire rar intalnita la oamenii de rand, alesul poporului a fost surprins de organe neacordand prioritate intr-un giratoriu din Miercurea Ciuc, unei coloane de autospeciale de politie si pompieri aflata in misiune.

Daca in locul distinsului ghiolban ar fi fost un cetatean oarecare sigur bietul om ar fi fost amendat, legat de patru cai, impuscat in cap si apoi intemnitat pe viata in cea mai dura puscarie. Nea Barna a fost insa doar amendat cu 580 de lei si lovit cu un avertisemnt pentru ca nici nu avea permisul asupra lui.

Oare, vagabonzii astia care fac legile dar nu le respecta, au pretentia ca poporul sa-i mai asculte si sa le mai creada mult timp minciunile?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
spital mioveni

”Fugiiiiți!” este strigătul de luptă al medicilor la Mioveni!

apel papa

Video: Apelul inimaginabil al unui mare credincios către Papa Francisc. Oare al nostru PF Daniel câte astfel de rugăminți a primit?