in , ,

Vameșii șpagasini din Portul Midia au o mare problemă: ”Unde plua mea sa ascund banii?”

Vames-Radu-Hristovici

Povestile demne de filme cu mari mafioti care se deruleaza in Portul Midia de zeci de ani sunt cunoscute de toata lumea dar cum cascavalul se imparte la multe guri rezolvarea gravelor probleme de acolo se amana ca si cand nu s-ar fi intamplat niciodata.

Dupa scandalul celor 14000 de oi inecate ”la mal, ca proastele”, s-au demarat diverse anchete care au scos la suprafata aspecte cutremuratoare.

In declaraţiile date procurorilor, unul din vamesii anchetati recunoaşte că „pentru ca activitatea de vămuire şi export să decurgă bine, fără probleme, persoanele care se ocupă de exportul animalelor plătesc în mod regulat, pentru fiecare navă, între 2.000 şi 5.000 de euro. Anual se ajunge la peste milioanul de euro spaga ce se imparte intre absolut toate organele reponsabile´´.

Vameşul Radu Hristovici a fost interceptat în două situaţii în care a primit mită si astfel s-a descoperit cea mai mare dilema a lucratorilor de la tarmul marii.

”Unde plua mea sa-i ascund?”, se intreba nea Radu dupa ce primise caramida de lovele  de la un client arab.

Adevarul este ca viata in port este deosebit de aspra si plina de pericole insa pana nu aducem oameni competenti care sa stie macar unde sa doseasca spagile nu prea se intrevad sperante sa-i ajungem din urma pe omologii din Rotterdam.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
interpreti surdo - muti

Interpreții TV pentru surdo – muți, reclamati pentru impostură: ”Se scălâmbăie, pur și simplu, nu transmit nimic!”

nava familie strehaia

O familie de întreprinzători din Strehaia a dezmembrat un întreg vapor dat dispărut în Triunghiul Bermudelor acum 100 de ani!