in ,

Video incendiar! Trei hostese românce arestate în U.K pentru ținută indecentă!

trei hostese romance

Urmand exemplul atator milioane de romani, trei verisoare din Babiciu, Olt, au plecat pentru un trai mai bun in Anglia. Fiind toate profesoare de matematica, prima lor incercare de angajare au facut-o, cum era de asteptat, in domeniul invatamant si educatie.

Dupa ce s-au lovit numai de refuzuri si promisiuni desarte si au constatat ca, pe zi ce trece, economiile se subtiaza simtitor, au coborat stacheta pretentiilor si au semnat contract de munca cu prima institutie care le-a facut o oferta serioasa. Ca hostese la un show-room auto al brandului Dacia Duster nu se castiga fabulos dar nici nu se moare de foame iar speranta fetelor este ca, intr-o frumoasa zi, un print bogat sa le ia de acolo si sa le ingroape in diamante.

Din pacate, pana sa apara Fat Faumos care sa le ceara mana , ieri, au fost oprite de politie care le-a cerut actele pentru ca mergeau pe strada doar in chiloti. Abia atunci si-au dat seama bietele oltence ca, din graba, plecasera de la job cu hainele de lucru si , cum nu au putut sa se legitimeze, au fost arestate.

In UK legea este ingaduitoare cu fetele care umbla pe strada imbracate sumar cu conditia sa se afle sub influenta alcoolului. Pentru cele nebaute, situatia este mult mai grava si se pedepseste foarte aspru.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
andreea-marin-mihaela-radulescu-tate

Andreea Marin versus Mihaela Rădulescu – ”Încleştarea Ţâţanelor”, sau ”Războiul celor două Scleroze”

Bírók Károly preot ditrau

Preotul ungur din Ditrău, recidivează: ”De când mâncăm pâine făcută de sri-lankezi, am început să vorbim limba lor!”