in ,

Viorica Dancila este devastată: fiindcă atât a dus-o mintea, a pus ștampila pe Iohannis!

dancila vapeaza

Ca orice om simplu care, avand grija orataniilor din curte, se trezeste  pana a se lumina de ziua, Viorica Dancila a ajuns printre primii la sectia de votare de care apartine.

Cu ochii lipiti de somn si mintea obosita de atatea minciuni spuse in ultimii doi ani, liderul PSD a intrat in cabina cu mainile si picioarele tremurand de emotie.

Pentru ca la iesire avea fata alba ca varul si privirea pierduta de parca ar fi tras dintr-o punga de aurolac, cei prezenti au sarit imediat sa o intrebe daca se simte bine.

”Din cauza oboselii acumulate in campania asta, nu mi-am mai aminitit foarte precis alfabetul si cred ca am facut cea mai mare prostie din viata mea. Am pus ștampila unde am vazut litera W fiind convinsa ca este vorba de V si V, de la Viorica si Vasilica, cum ma cheama pe mine. Abia dupa ce am depus buletinul de vot mi-am dat seama ca l-am votat pe Werner, adica pe Iohannis, baga-mi-as…”, a declarat Viorica, tragand nervos dintr-o tigara electronica si cu lacrimile-i curgand pe brosa din piept.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
gheorghe dinca a votat

Criminalul Gheorghe Dincă a votat la Jilava ”pentru viitorul copiilor și pentru o mâncare mai bună în închisoare!”

dancila scandal cabina de vot

Dăncilă, scandal în secția de votare: a întrebat de ce cabina ei de probă nu are oglindă și cuier!