in , ,

Liberalul ”ialomițean” Chioveanu se pronunță împotriva educației sexuale în școli!

chioveanu educatie

Când ies în lume și dau ochii cu Coana Europa, politicienii români, in corpore, fie că sunt social – democrați, conservatori, liberali sau progresiști, se declară zgomotos a fi niște pro-europeni practicanți care, oră de oră și minut cu minut, șapte zile din șapte, nu fac altceva decât să umble cu sistemele de valori ale U.E în brațe, propovăduind la orice colț de stradă principiile morale comunitare.

Pe teren propriu, însă, și mai ales în campanie electorală, oamenii de partid schimbă foaia atunci când relieful electoral o cere, și-și flexibilizează prințipurile în funcție de profilul alegătorului.

Este și cazul ”Ialomițeanului” Robert Chioveanu, liberalul care s-a trezit în doi timpi și trei mișcări candidat al PNL-ului în Bărăgan, într-un județ pe care, altfel, poate nu l-a cunoscut decât în tranzit, în repetatele sale delegații de weekend programate pe Litoral.

Luat la întrebări de realizatorii ”Catalogului complet al viitorului Parlament”, de la Recorder, liberalo – europeanul Chioveanu a încercat să puncteze decisiv la nivel de simpatie a electoratului cu mentalitatea provincial – rurală din Ialomița, declarându-se hotărât împotriva introducerii educației sexuale în școli.

”Educație sexuală? Mai degrabă aș introduce educația creștină în școli. Creștinismul și valorile creștinismului să fie de bază. Să fie și educație sanitară la clasa a II-a sau a III-a, să poată elevul să înțeleagă de ce este important să ai condiții de igienă”, s-a produs, plin de emfază buzoiano – bucureșteanul exportat de partid în Bărăgan, uitând, sau habar neavând de faptul că orele de Religie sunt, deja, de ani de zile, o constantă curriculară a unităților educaționale din România.

Dincolo de ”nu”-ul spus, astfel, per ansamblu, posibilității studierii în școli a unor subiecte precum orientarea sexuală și identitatea de gen, exprimarea sexuală, relațiile și consimțământul afirmativ, precum și informațiilor cu privire la infecțiile cu transmitere sexuală și HIV, sarcina nedorită, violența sexuală și practicile dăunătoare, europeanul Chioveanu a comis și o impardonabilă, la nivelul său politic, discriminare, pledând exclusiv și imperativ pentru educația creștină și valorile creștine în pragul unor alegeri în urma cărora se dorește a deveni senatorul românilor de toate confesiunile.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Oana Zăvoranu, sex la 200 km/oră, într-o Tesla fără şofer – FOTO

maghiar arestat

Un maghiar din Covasna, câștigător la 6/49, arestat după ce a aruncat cinci camioane de gunoi în curtea foștilor angajatori!