in , ,

Un primar doljean a postat imagini cu șantierul spitalului din Wuhan pretinzând că este renovarea unui wc școlar din comuna sa!

wc copii dolj

Cei 120 de elevi ai unei şcoli din localitatea doljeană Secu trăiesc zilnic un coşmar atunci când sunt nevoiţi să meargă la toaleta din curte, amplasată lângă „baza sportivă multifuncţională“ a unităţii de învăţământ. În aşa-zisul grup sanitar „turcesc“, fără apă şi lumină, mizeria este de nedescris. Copiii se tin de nas ca sa nu vomite atunci cand intra in ”iadul de rahat´´.

Dupa demararea unei anchete jurnalistice in care a fost dezbatuta problema sanatatii copiilor din Secu, primarul Victor Dan a recunoscut ca nu a fost niciodata in vizita la scoala respectiva insa de teama campaniei electorale care se apropie a recurs la o actiune halucinanta. La numai cateva ore de la plecarea jurnalistilor care au facut reportajul , dom´ primar a postat pe site-ul primariei imagini cu santierul spitalului din Wuhan, China, precizand ca ”la Secu au fost demarate lucrarile de constructie si modernizare a tuturor grupurilor sanitare de la scoala”.

This aerial photo shows excavators and trucks at the construction site of a new hospital being built to treat patients from a deadly virus outbreak in Wuhan in China’s central Hubei province on January 27, 2020. China is rushing to build a new hospital in a staggering 10 days to treat patients at the epicentre of a deadly virus outbreak that has stricken thousands of people, state media reported on January 24., Image: 495007175, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Hector RETAMAL / AFP / Profimedia

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
china flag waving

China se recunoaște învinsă și arborează drapelul oficial de calamități!

irina tanase scoala de gardieni

Irina Tănase face școala de gardieni ca să poată sta tot timpul, la Rahova, cu iubitul ei, Liviu Dragnea!