in ,

Un oltean de religie budistă și-a tăiat limba în semn de ofrandă față de zeii pe care i-a rugat să ne scape de coronavirus

Intamplarile bizare petrecute in perioada de pandemie au intrecut orice inchipuire insa incidentul petrecut saptamana trecuta in comuna Osica de Jos, judetul Olt, i-a lasat masca pe toti localnicii.

Georgica Stalpu, in varsta de 37 de ani, este unul din gospodarii cu care micuta localiate se mandreste fiind considerat „cel mai ambitios oltean din cati s-au vazut pana acum”. Dupa ce a lucrat in constructii aproape opt ani in India, s-a intors acasa plin de bani si cu religia schimbata. Experientele traite în Suigam, un cartier din Taluka Banaskantha, Gujarat l-au facut pe Georgica al nostru sa treaca la Budism si sa priveasca lumea cu alti ochi.

Vazand cate necazuri a pricinuit teribila pandemie si observand, cu tristete, ca eforturile medicilor romani sunt insuficiente in lupta anti-coronavirus, Gerogica si-a luat inima in dinti si a pus in practica tot ce a invatat din filozofia budista.

Fara sa stea prea mult pe ganduri el si-a taiat limba in semn de ofranda fata de zeii in care crede si, inainte de a amuti, i-a rugat cu lacrimi pe obraji, sa ne scape de acest mare necaz.

Nu stim cata putere va avea procedura indiana folosita de Georgica dar, din nefericire, el a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Municipal din Caracal iar pandemia nu a dat nici un semn ca s-ar fi potolit.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
oana lis

Direct din izolare, Oana Lis ne anunță că s-au împlinit exact 22 de ani de când a posedat-o Viorel prima dată!

pf daniel masca gucci

BOR ia o pauză de la lupta anti-coronavirus și se implică în programa școlară: ”Educația sexuală este un atentat la inocența copiilor”