in ,

Prima persoană confirmată cu coronavirus în Urziceni s-a vindecat! Sică Teianu se întoarce acasă!

sica teianu2
Familia Teianu, instanteneu realizat in perioada vacanței petrecută în Austria (foto: Facebook)

Vești bune de pe frontul luptei împotriva coronavirusului! Dl. Sică Teianu, prima persoană confirmată cu SARS-COV-2 în Urziceni, este oficial unul dintre cei 407 români vindecați în instituțiile spitalicești de specialitate, urmând să ajungă acasă în cursul zilei de azi.

Anunțul a fost făcut pe contul său de Facebook de doamna Maria Teianu, cea care, de asemenea, a primit rezultat negativ la testul de confirmare: ” Sunt datoare cu un anunț! Soțul este vindecat, azi vine din spital!!! Eu, testată negativ, liberă, după 23 de zile de izolare. Deci se poate!!! Singura noastră siguranță este să stăm în casă!!! Așa ne protejăm!!! Doamne ajută cu multă sănătate pe toată lumea!!! Mulțumim mult pentru toate încurajarile!”

În urmă cu exact două săptămâni, tot Maria Teianu, într-un gest de maximă responsabilitate, era cea care anunța faptul că soțul său urma să fie internat la Matei Balș pentru tratamentul necesar împotriva virusului: ”Da, soțul a fost testat pozitiv cu corona 19. Vine izoleta să ne ia la Balș. Ne-am autoizolat de când am venit din Austria. Nu am dus nici gunoiul. Rugați-vă pentru noi!!! Eu nu credeam în acest virus. Aveți grijă de voi!!! O să vă țin la curent.”

În prezent vindecat, după efectuarea, cu rezultat negativ, a două teste, s-a considerat că dl. Sică Teianu ar fi contactat virusul în timpul vacanței petrecute la schi, în Austria, în stațiunea tiroleză Kaunertal, în condițiile în care o altă stațiune tiroleză, Ischgl, aflată la doar 58 de minute de mers cu mașina față de localitatea în care au fost cazați soții Teianu, este considerată a fi locul care a infectat sute de turiști din întreaga Europă, în luna februarie.

Autorităţile de sănătate din Norvegia atribuie 40% din toate cazurile din ţara scandinavă originate din Austria. Ei mai consideră că mai sunt alte sute de cazuri din Austria şi Germania conectate direct la Ischgl. Primele semne ale focarului de la Tirol au apărut pe 1 martie, când 15 cetăţeni islandezi dintr-un avion care a sosit de la Munchen au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. 14 dintre ei veneau de la Ischgl. Mai mult, o parte din ei au trecut şi prin Italia.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Magistrații atacă „Legea Gorghiu”, care i-ar încarcera acasa pe cei cu pedepse sub 7 ani: ”Duce la cresterea infracționalității”!

tigani fomisti2

Întorși de la cerșit din Anglia, țiganii din Teliu au luat Primăria cu asalt și își cer drepturile: mâncare, băutură și bani de buzunar!