in ,

Direct din izolare, Oana Lis ne anunță că s-au împlinit exact 22 de ani de când a posedat-o Viorel prima dată!

oana lis

Printre putinele personalitati adevarate ale Romaniei de a caror soarta se framanta milioane de fani impatimiti, se numara, fara doar si poate, fermecatoarea Oana Lis. Ingrijorarea legata de disparitia ei a celor care o admira si o au drept model de conduita si comportament s-a stins zilele astea cand, sexoasa blondina, a dat un interviu pe calea undelor, cum este la moda acum din cauza restrictiilor militare.

Vioaie si pusa pe sotii cum ne-a obisnuit, Onuca ne-a dezvaluit ca sta toata ziua in poala viteazului ei cu blana sura, sparge seminte crude si, intre doua coji scuipate cat acolo, face amor cu nabadai asteptand sa treaca mai repede criza. Cateodata, intre orele 11 si 13, singurul interval in care au voie sa iasa din casa cei nascuti mai demult, romantica diva isi scoate adolescentul pana la alimentara din colt si-i cumpara o eugenie pe care i-o inmoaie mai intai in propria ei gurita.  In timpul dialogului se simteau hormonii in aer intrucat la fiecare raspuns dat sub forma unui ciripit vesel, respiratia-i i se accelera si, din cand in cand, din gatu-i suav de lebada ii scapau sunete de satisfactie trupeasca.

La un moment dat, interesanta discutie este intrerupta de vocea baritonala a irezistibilului Viorel care, in gluma, se preface ca-si cearta jumatatea fiindca nu si-a amintit cat de importanta este data de 26 aprilie pentru ei doi.

„Ma intreaba Viorel… daca stiu ce zi e azi!?… Nu! Apoi, mi-a zis ca pe 26 Aprilie in 1998!… am facut noi prima oară amor in Franta… la Paris!… Ce drăguț, romantic… ca un barbat sa tina minte data asta!… Bine… oricum, noi femeile calculam ca a început relația de la prima intalnire… cafea… cu el!

Bărbatul… calculează începutul relației… putin diferit… de cand te-a avut prima data!…?? Sau de cand ti-a servit tot tacamul..”, povesteste fara pic de sfiala non-conformista Oana.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
olivia-steer-vaccin

Florin Bodog, mesaj extrem de dur către anti-vacciniștii Oliviei Steer: „Să meargă în focarele de infecție să vadă dacă se imunizează”

Un oltean de religie budistă și-a tăiat limba în semn de ofrandă față de zeii pe care i-a rugat să ne scape de coronavirus