in ,

BOR ia o pauză de la lupta anti-coronavirus și se implică în programa școlară: ”Educația sexuală este un atentat la inocența copiilor”

pf daniel masca gucci

Pentru ca Romania are una din cele mai mari rate de avort in randul adolescentelor din Uniunea Europeana, in aprilie, persedintele Iohannis a semnat, in sfarsit, legea care prevede obligativitatea ca in unitatile scolare sa fie organizate, cel putin o data pe luna, programe de  educatie pentru viata si sanatate si inclusiv legate de pregatirea sexuala a copiilor. Un lucru absolut firesc care in tari civilizate este pus in practica de foarte mult timp si rezultatele sunt in cele mai multe cazuri pozitive.  La noi, in tara in care copiii fac copii fara sa stie de la ce li s-a tras, Biserica, recunoscuta pentru lupta ei de conservare a poporului la nivelul de cunostiinte din secolul al IX-lea, a sarit imediat cum a auzit hotararea oficiala.
Dupa ce a luat o scurta pauza de la starpirea covid-ului cu lingurita linsa de sute de guri stranse la slujba, Patriarhia a reactionat extrem de dur aducand, ca de obicei, argumente imbatabile in sustinerea vrajelilor sale ancestrale: „ Incadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească și marcându-i pe aceștia pentru întreaga viață. ”

Nu stim daca teoria fetelor bisericesti se bazeaza pe experientele nefaste traite de cei care ajung sa se retraga intre zidurile bisericii unde, fara vreo pregatire speciala isi vad de sexualitatea lor speciala, dar sa te opui invataturilor despre corpul uman in secolul XXI-lea nu dovedeste decat dorinta acerba a acestora de a tine enoriasii in intunericul necunoasterii pentru a-i manipula mai usor. Si, pana la urma, de ce sa stie copiii cei inocenti sa monteze prezervativul inainte de cotarceala cand e suficient sa bata in lemn, sa se scuipe in san si sa    zica „Doamne fereste” dupa finalizare? Adevarul este ca sunt de preferat invatamintele preotului Pomohaci( este doar unul din miile de exemple) catre inocentii baietei carora le preda sub plapuma „iubirea catre, in  si dinspre aproapele sau” in urma careia nu rezultau sarcini nedorite ci, maxim, niste paduchi lati in spinare sau alte amintirii rusinoase.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Un oltean de religie budistă și-a tăiat limba în semn de ofrandă față de zeii pe care i-a rugat să ne scape de coronavirus

Tot mai mulți români îmbracă ilegal haina de polițist pentru a putea da amenzi gigantice