in ,

Un interlop din Piatra-Neamț a descoperit job-ul ideal: cere vecinilor mii de euro ca să nu le violeze copiii!

vasile capra interlop piatra neamt

Daca municipiul Cluj s-a dezvoltat fabulos, devenind Silicon Valley-ul Europei de Est, dupa ce a atras cei mai meseriasi IT-isti din tara, orasul Piatra Neamt ii calca pe urme insa cu talente din domenii mai traditionale.

Vasile Capra, un martalog fara nicio pregatire dar cu cazierul plin de realizari, a descoperit afacerea ideala care-l umple de bani fara sa depuna nici cel mai mic efort. Reteta este simpla: inimosul intreprinzator iese pe strada si cere mii de euro ca taxa de protectie oricarui vecin cu care-si intersecteaza pasii si care nu doreste sa le fie violati copiii, parintii sau alte rude apropiate. Chiar daca statura de animal preistoric si palmaresul sau infractional ii sperie pe localnici, pana la urma,  oamenii, neavand suficiente resurse finaciare, l-au reclamat la Politie care l-a ridicat cu mandat de arestare.

”E inscenare polica. Vine alegerile si vreti sa scapati de toti care va deranjaza voua smecheriile. Arestati-i pe vagabonzii astia care nu si-a platit datoriile la mine de doua luni. Io nici n-am apucat sa le violez  toti copiii”, ar fi urlat Vasile, conform martorilor oculari, inainte de a fi urcat in duba.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
vasile baicu2

Patru ani de pușcărie pentru un român din Marea Britanie, ca urmare a agresării sexuale a unor bătrâne de 80 si 90 de ani!

valentina pelinel borcea

Valentina Pelinel, dărâmată din pricina lui Borcea: ”Cristi nu mai poate, nu știu ce să mă mai fac!”