in ,

Comisia europeană rămâne fermă! Gândacii ne-au mâncat Autostrada Sibiu- Pitești!

Dupa ce, timp de treizeci de ani, toate proiectele legate de infrastructura Romaniei au fost hartuite de sobolanii de cacat din politica care au pretins comisioane, spagi si parandaraturi incomensurabile, acum ne lovim de alte obstacole. Comisia europeana ramane ferma pe pozitie in ceea ce priveste protejarea mediului natural din zonele prin care va trece Autostrada Sibiu- Pitesti si trage un serios semnal de alarma: ”Romania nu va primi fonduri pentru constructia autostrazii daca prin lucrarile respective se atenteaza la viata gazelor ce traiesc in zona, cum ar fi, de exemplu, gandacul Croitorul de stejar, din parcul natural Cozia´´.

Cum inginerii contractati pentru acest santier nu au gasit absolut nicio solutie prin care sa protejeze gazele iesite in cale, guvernul a hotarat ca Autostrada Sibiu- Pitesti sa se faca intre Rosiorii de Vede si Videle fiindca acolo nu exista nicio vietate pe care ar putea sa o deranjeze escavatoarele.

”Degeaba avem noi, in Germania, autostrazi de-ti vine sa le lingi cat sunt de perfecte daca in padurile noastre nu mai exista picior de insecta. Fara gandaci, paduchi si muste sa stiti ca nu exista fericire”’, a declarat Hans Hubler, vice presedintele german al Comisiei europene.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Competența primăriței Firea șochează din nou: „Pentru fluidizare, autobuzele vor circula pe liniile de tramvai”

memelusa

Sexy Memeluşa, fiica lui M.M Stoica, s-a maturizat și i se spune acum ”Mameluşa”!