in ,

”Maestrul” Ion Cristoiu aruncă bomba: ”Iohannis are coronavirus!”

cristoiu coronavirus

Ion Cristoiu e un personaj atat de complex incat nici consatenii lui din Gagesti nu-i inteleg toate teoriile abracadabrante cu toate ca il cunosc inca de cand pasteau impreuna gastele pe islazul satucului. ”Maestrul”, cum il numesc moderatorii tv care-l ling cu acest apelativ pentru a-l avea in studio atunci cand le trage clapa alt invitat, declara de cate ori are ocazia ca este ”un intelectual de stanga”, cum le place comunistilor cu pretentii sa se vanda folosind un  ambalaj mai stralucitor.

Sa tot fii comunist ca nea Ion, care se bucura de granitele deschise ale Romaniei democrate si isi rupe tenesii pe toate meridianele lumii, vorbeste vrute si nevrute in baza libertatii la  exprimare, foloseste tot felul de titluri socante pentru a face audienta, link-uri etc, pe scurt profit ca orice capitalist veros.

Folosind reteta ”gainii care a nascut pui vii” (si asta fiind tot o smecherie capitalista de marketing), Cristoiu lanseaza inca o bomba: ”Iohannnis are coronavirus pentru ca altfel de unde sa stie un profesor de fizica atatea detalii despre aceasta epidemie”.

Auzi, nea Ioane? Dar Dragnea Liviu, alt intelectual de stanga ca matale, de unde stia el  cu maxim de exactitate problemele din agricultura, finante, Brexit, IT, astrologie si multe altele, ca era un biet repetent al  Facultatii de Transporturi?

Sau la comunistii multilateral pregatiti este totul scuzabil? De Ceausescu, un analfabet cu patru clase, de ce nu te-ai luat niciodata ”intelectualule de stanga”, ca si el isi dadea cu parerea in toate cele pana ne adusese sa urlam de foame si de frig?

Ca sa nu mai zicem de statulul dumneavoastra, Ionele, draga! De unde stii,matale, un absolvent de Filologie la Cluj,  raspunsurile, mai ceva decat genialul soldat Svejk sau Forrest Gump, la absolut toate intrebarile pe care ti le arunca Denise Rifai, Mihai Gadea sau Victor Ciutacu?

Cum, insa, in oranduirea de dupa 1989, cea deloc agreata de Cristoiu, sunt admise toate ineptiile slobozite in scris sau la oral, nu putem conchide decat ca : ”a vorbit si nea Ion, ca e si el maestru”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Esti un personaj ,care trebuia executat in dec. 89 odata cu NEVINOVATUL ceausescu! Adevaratii criminali sant miliardarii de astazi cu complicii lor !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
razvan constantinescu

Reputatul medic Răzvan Constantinescu, apel adresat ”imbecililor care poartă chiloței pe nas, că așa e trendy”

romanca divort

O româncă cere divorțul de soțul octogenar italian, după ce acesta i-a făcut sex oral cu masca anti-coronavirus pe figură!