in ,

Trei tineri din Drăgănești – Olt au furat dronele care survolau orașul pentru a supraveghea dacă localnicii respectă măsurile de izolare!

drone

Autoritatile se confrunta cu un fenomen de neconceput  pentru secolului XXI si care are legatura directa cu siguranta si protectia vietii oamenilor. In fiecare zi sunt prezentate cazuri din ce in ce mai multe si mai grave de nerespectare a restrictiilor privind izolarea populatiei in locuinte iar organele de ordine nu mai stiu la ce metode de coercitie sa apeleze.

Primaria orasului Draganesti-Olt a primit de la o localitate-sora din Marea Britanie o pereche de drone super-accesorizate cu care, sperau oficialii, vor putea sa managerieze mult mai usor si eficient  situatia din teren. Nici nu apucasera politistii insarcinati cu manuirea aparatelor sa le invete toate comenzile ca, la prima tura data prin vazduhul micutei urbe,  ambele drone au disparut ca si cand nu ar fi existat vreodata. Socati si ramasi fara cuvinte, ”pilotii” au fost convinsi ca este mana extraterestrilor despre care se tot vorbeste prin Bals ca ar fi adus si coronavirusul pe Terra pentru a subjuga pamantenii si a le lua terenurile agricole, bogatiile minerale si femeile.

Misterul a fost elucidat abia a doua zi, pe lumina, cand Mitica V, un detectiv particular scolit in Franta si venit de pandemie la „ai batrani”, a identificat o grupare de hackerii locali care se ocupa cu tot felul de furturi cibernetice.

”Mi-am dat seama imediat  ca nu e vorba de civilizatii extraterestre, deoarece la noi, in Olt, e saracie, nu vine nici dracu´ sa ne cucereasca. Anchetand din poarta in poarta am aflat despre gruparea asta de „aitisti” care fac numai nefacute si i-am gasit pe toti 3 intr-un grajd exact cand vroiau sa demonteze dronele ca sa le ia tiristorii si diodele. I-am incatusat si i-am predat organelor de ordine care mi-au promis ca vor da numele meu unei strazi din Bals”, a povestit domnul Mitica.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
baia mare bataie mancare

VIDEO: La Baia Mare, europenii secolului XXI s-au bătut pe mâncare ca maimuțele din preistorie: „Să mănâncă și gura mea!”

imbulzeala aeroport cluj

Dupa ce au fost carantinați 14 zile în vamă, mii de români se întorc la muncă în occident!