in , ,

Vestea cruntă despre Kim Jong-un care înlăcrimează întreaga Coree de Nord!

coreea de nord lacrimi

Tristețe nemărginită la Phenian, după ce autoritățile oficiale au admis, în cele din urmă, faptul că liderul nord-coreean, Kim Jong-un, nu poate curba în mod magic timpul și spațiul.

Ziarul oficial al Coreei de Nord a negat în mod public faptul că că liderii regimului pot contracta timpul și spațiul, scoțând la pensie o lungă tradiție propagnadistică folosită pentru a diviniza presupusele puteri mistice ale lui Kim Jong-un și ale tatălui acestuia, fostul lider Kim Jong-il.

În cea mai recentă dovadă a faptului că regimul de la Phenian a decsi să facă rabat de la crearea de mituri cu orice preț cu privire la liderii săi, ziarul Rodong Sinmun a negat în această săptămână faptul că familia Kim este deținătoarea secretelor „chukjibeop”, o metodă magică de comprimare a spațiul utilizată în scopul străbaterii, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, a unor distanțe considerabile.

Chukjibeop este unul dintre miturile care au fost folosite de Coreea de Nord  pentru a-și îndumnezei liderii.

Ziarul, organul partidului de guvernământ al Coreei de Nord, a recunoscut faptul că „în termeni realiști, o persoană nu poate să dispară brusc și să reapară prin plierea spațiului”. Joi, un oficial al Ministerului Unificării din Coreea de Sud a declarat că tendința de demistificare a regimului actual din Nord este „de remarcat”, acesta subliniind pentru agenția de știri Yonhap că în țara vecină se manifestă o preocupare crescută pentru ”evidențierea patriotismului și a atașamentului față de oameni, în defavoarea mistificarea liderilor”.

Direcția a fost afirmată încă e anul trecut de către Kim Jong-un, cel care, după fiasco-ul cu care s-a soldat cel de-al doilea summit de la Hanoi cu președintele american Donald Trump la anul trecut, a cerut poporului nord-coreean să rămână departe de mistificarea liderului lor: „Mistificarea activității și apariției revoluționare a unui lider ar duce la mascarea adevărului”.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
termoscanare dancila

Dăncilă dă Kaufland în judecată: ”În loc să-mi ia temperatura, paznicul m-a întrebat care e aria cercului…”

ministrul in chiloti

VIDEO: Ministrul Tineretului și Sportului, în chiloți în direct la tv!