in ,

VIDEO: La Baia Mare, europenii secolului XXI s-au bătut pe mâncare ca maimuțele din preistorie: „Să mănâncă și gura mea!”

baia mare bataie mancare

Cum sa nu intelegm drama conationalilor care au plecat in grea pribegie sa-si rupa oasele la munca pentru a asigura un viitor mai luminos copiilor lor? De asemenea, cum sa nu intelegem ca, odata cu izolarea oamenilor in case, este mai dificil sa gasesti niste buzunare sau posete iesite la plimbare pe strada fara stapan , sa-i ademenesti pe trecatorii inexistenti la o ´´Alba-neagra´´ sau sa spargi locuinte acum, cand toate camerele sunt pline de indivizi care-ti pot pune bete-n roate?

Bineinteles, nu suntem absurzi si intelegem ca doar o mica parte din bravii nostri romani au aceste rusinoase indeletniciri de care, este clar, nu se pot dezabara nici pe timp de criza mondiala.

La Baia Mare, pomana daruita celor necajiti de un minunat om de afaceri s-a transformat in scanteia ce a detonat o adevarata bomba atomica.

„În fiecare seară, de luni până vineri de la 18 la 19, punem aici pachete cu mâncare pentru cine are nevoie de ajutor. Sunt gratuite. În fiecare pachet: un fel de mâncare gătită în aceeași zi, desert, pâine și apă. Toate gătite cu drag și împachetate cu grijă pentru igienă”, a anuntat antreprenorul cel facator de mult bine.

Din pacate un grup de romi proaspat intorsi „de pe Anglea” au pornit un iures cum numai la gradinile zoologice mai vezi, s-au batut si au facut tandari totul in jur, dovedindu-se niste gurmanzi deosebiti. A fost nevoie de interventia a trei echipaje de politie pentru a fi asigurata sfanta liniste din timpul mesei.

”Gura mea trebe sa mananca mai mult si neaparat cu multa carne ca mie mi-e foame rau de tot”, a explicat Montecarlo Ionescu, unul dintre scandalagiii cu ochii rosii de furie.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dona

Singura reclamă care are logică în zilele de izolare: ”Vrei o primavară mai activă? Te așteptăm la farmaciile noastre!”

drone

Trei tineri din Drăgănești – Olt au furat dronele care survolau orașul pentru a supraveghea dacă localnicii respectă măsurile de izolare!