in ,

Adrian Nastase și-a lăsat barbă de hipster, în semn de protest că a trebuit să respecte legile țării!

adrian nastase

Oare o fi normal cetatenii civilizati sa respecte legile tarii in care traiesc? Pentru a se diferentia de animalele salbatice, omul a inventat de-a lungul istoriei tot felul de reguli si legi dupa care sa-si  duca traiul intr-un mod cat mai frumos si echitabil. S-a hotarat de comun acord ca cei care nu respecta aceste intelegeri sa suporte diferite pedepse in speranta ca astfel se vor indrepta si vor putea sa se reintegreze in societate.

Onorabilul, cinstitul si corectul domn Adrian Nastase a facut puscarie pentru o foarte mica parte din smecheriile despre care stia toata tara ca le-a infaptuit. Pe langa perioada de detentie, pe care oricum a petrecut-o ca la hotel in concediu, lui Bombonel i s-a interzis sa-si exercite dreptul electoral inca cinci ani de la ”liberare”.

Ca un intelectual de marca, cetatean onorabil si fost candidat la functia suprema in stat, domnul Nastase a făcut spume la botic ca nu a avut voie s-o voteze pe Viorica (la care, cu ani in urma, nu s-ar fi uitat nici cu dosul), conform legii, si a decis, in semn de protest, sa-si lase o barbă de hipster, cu care s-o arda la proteste, in Piata Victoriei, in urmatorii ani, impotriva noii Puteri.

”Dupa executarea  pedepsei cu inchisoarea s-a hotarat ca nu am voie sa aleg si sa fiu ales timp de cinci ani. O dovada in plus ca s-a urmarit eliminarea mea din viata politica”, se plangea deunazi ex-premierul, prefacandu-se ca nu stie de ce a fost indepartat de la butoanele care l-au umplut de case, masini, tablouri si multe alte valori greu de justificat chiar daca mai traia matusa Tamara.

E clar fratilor: si cu miliardul in dos si cu sufletul in sectia de votare , nu este posibil!

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
florin calinescu presedinte

Cum ar fi arătat România dacă în anul 2000 ar fi ieșit președinte Florin Călinescu…

happy-meal-adult

McDonald’s lansează în România noul Happy Meal +18, cu jucării erotice pentru adulţi!