in ,

Un pădurar din Bughea de Jos a deschis focul către o mașină cu coarne de ren la geamuri!

masina coarne ren

Sambata noaptea in periferia localitatii argesene Bughea de Jos a avut loc un incident mai putin obisnuit. Padurarul Ionita Calota, om curajos care nu s-a dat niciodata inapoi cand a fost vorba sa apere padurile din zona natala, a deschis focul catre un autoturism in care se aflau trei bucuresteni veniti in zona la o petrecere.

Din fericire musafirii au scapat cu mici zgarieturi insa masina a fost ciuruita cu alice pe toata suprafata. Totul a pornit de la coarnele ornamentale de ren pe care soferul le avea puse, acum in perioada sarbatorilor, la geamurile laterale din fata. Pentru ca vizibilitatea era foarte redusa, nea Calota a fost convins ca  are in fata o grupare de braconieri care, de ceva vreme, da iama in cerbii si caprioarele din regiune.

”Prima data am auzit  asa, ca un boncaluit de cerb si cand am vazut cornili alea la geamuri, am tras imediat. Cine dracu´ sa stie ca e d-alea de Mos Craciun, facute din carpe si mugetul care l-am auzit era, de fapt, motoru´ masinii la care-i batea aiurea tachetii? Cu branconierii nu te pui, daca nu tragi tu, trage ei. Decat sa planga mamica, mai bine sa planga copiii la care le-am stricat jucariile”, a declarat viteazul padurar.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

10 zile de activități cu tematică de iarnă dedicate celor mici

hursca highway to ler

Hrușcă își lansează la Rock FM noul album de colinde ”The Highway to Ler”!