in , ,

Medicii chinezi din Wuhan zâmbesc amar: ”Am vrut să facem o farsă dar ne-a scapat de sub control”!

medici wuhan

Ca in atatea cazuri de-a lungul istoriei, harnicul popor chinez a uimit lumea cu stilul lor de viata si cu forta supraomeneasca de invinge orice fel de probleme.

Dupa ce au facut al doilea spital, tot contraconometru ca si pe primul, in numai 10 zile asigurand o capacitate de 2000 de paturi  bolnavilor de coronavirus, medicii de acolo si-au dat mastile jos si au afisat un zambet amar, de care uitasera cu totii in ultimul timp. Acum abia daca mai ajung la spital 15 cazuri pe saptamana, fata de 15000 pe zi cate veneau in luna februarie.

”Abia acum am reusit sa preluam controlul asupra tristei situatii. Ne cerem scuze intregii planete pentru neplacerile pricinuite dar noi, initial, am vrut sa facem o simpla farsa. Din pacate, am uitat ca astazi, oamenii se plimba liberi pe tot globul si intra in contact unii cu altii, chiar  fara sa vrea. Lucrurile au luat-o  razna si nu le-am mai putut stapani. Speram ca totul se va termina cu bine si ne cerem iertare inca o data”, a declarat Yu-Xiang-Pen, o pediatra de la Spitalul nr.1,Wuhan.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tabara carantina nadlac

Tabăra de carantină de la Nadlac, luată cu asalt de prostituate!

În cel mai periculos penitenciar din țară, Gheorghe Dincă se bucură de meniul pe care l-a servit victimelor sale: viol, bătaie, groază!