in ,

Secretul cutremurător pe care-l ascunde soția lui Adrian Mutu!

Sandra Bachici

Baiat de cadre didactice, cu educatie aleasa si instruire desavarsita, Adrian Mutu  a fost intotdeauna o figura aparte in lumea superficiala a fotbalistilor. Cu toate ca talentul nativ l-a propulsat in cele mai inalte sfere ale „ sportului rege”, argeseanul nostru a fost in permanenta macinat de ganduri greu de inteles pentru muritorii de rand. A incercat sa-si gaseasca linistea in diverse amantlacuri, alcool, mariaje si chiar droguri insa nimic nu pare a face posibila stingerea flacarii ce-i mistuie sufletul.

Dupa casatoriile cu Alexandra si Consuelo, in cea de-a treia incercare, experimentata cu frumoasa Sandra Bachici, Adi se afiseaza ca o persoana implinita care si-a gasit, in sfarsit, echilibrul. Din pacate si in acest caz are de luptat cu o poveste tulburatoare. Sandra traiste o drama pe care evita cu greu sa o comenteze.

Ea suferă enorm din pricina tatălui său, care are mari probleme cu legea. Miodrag Bachici se află încarcerat la penitenciarul Arad din 2013, acolo unde execută o pedeapsă de 12 ani pentru trafic de droguri. Poreclit „Mile Sârbu”, socrul lui Mutu a făcut parte din cea mai puternică reţea de trafic şi distribuţie de droguri care acţiona în vestul ţării. Tatăl Sandrei a reușit să fugă de autoritățile române timp de zece ani, dar într-un final s-a predat, iar în 2017 a cerut o reducere a pedepsei, însă aceasta a fost respinsă de instanță.

Pe Briliant nu-l deranjeaza absolut deloc povestea lu´ tata socru si o intelege ca nimeni altul dar Sandra traieste tot timpul cu teama ca, dupa eliberare, parintele ei sa va apuca iar de prostii impreuna cu ginerele.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

În eterna și fascinanta Românie se moare de la consumul de spirt contrafăcut!

tanar sinucidere

Un tânăr plecat de-acasă pentru a se sinucide a trecut în declarația pe propria raspundere ”activități fizice”!