in ,

Miron Mitrea, mândria pușcăriilor din România, se simte jignit de cei care se întorc în țară: ”Se întorc mulți care nu ne fac cinste!”

miron mitrea

Din cauza pandemiei, multi romani din strainatate s-au trezit someri, fara bani si fara un adapost deasupra capului si, cu toate apelurile de a nu veni in prispa parinteasca pentru a nu-i imbolnavi si pe cei dragi, n-au avut alta alternativa decat aceea de a lua drumul spre glia natala.  Printre povestile dramatice ale multor mii de conationali carantinati direct in vami gasim, din pacate, si cazurile celor cu talente speciale din pricina carora ni s-a lipit eticheta de ´’hoti, nespalati si criminali´´.

 Cunoastem cu totii aceasta trista si rusinoasa realitate dar ca sa ne vorbeasca despre moralitate unul ca Miron Mitrea care, intr-adevar, nu a furat pe afara ci aici, acasa, asta chiar este culmea tupeului.

Din tripleta de aur a socialistilor romani impatimiti de egalitate, dreptate si echitate,  dar si pasionati de miliardele ciugulite din bugetul de stat, numai Dan Ioan Popescu a inteles ca e mai bine sa se retraga din lumina reflectoarelor. Adrian Nastase si, mai nou, Miron Mitrea, nu-si gasesc linistea in fosnetul saltelelor burdusite de lovele si tin cu tot dinadinsul sa redevina vedete.

Nea Manivela, cum ii se spunea lui Mironica in tinerete, s-a aratat foarte deranjat de cei care ´´nu ne fac cinste prin strainatate´´, crezand ca noi, opinia publica, am uitat ca si el face parte din aceeasi tagma a jefuitorilor care, chiar daca a actionat in interiorul Romaniei, a ajuns celebru pentru faptele sale in toata lumea, exact ca orice hot de buzunare din Bruxelles, Paris sau Londra.

„ Se întorc mulți din cei care nu ne fac cinste. Se întorc în țară majoritatea celor care nu ne-au făcut cinste.

Responsabilitatea unor oameni trebuie impusă cu forță, marea majoritate înțelege, o minoritate nu înțelege, nu putem să-i lăsăm să ne omoare.Responsabilitatea personală e importantă, iar pentru cei care nu înțeleg trebuie folosită bata”, a declarat cinstitul M. Mitrea, fost puscarias pentru fapte care nu ne fac cinste.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply
  1. Mitrea se invartoseaza penca romanii care se intorc nu le fac cinste, lui si restului de PSDisti, nu cotizeaza si ei macar de o ladita de Chateau Lafite Rothschild. De-aia spune nu ne fac cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Sute de polițiști carantinați în România! Infractorii le transmit ”însănătoșire domoală”!

Magistrații atacă „Legea Gorghiu”, care i-ar încarcera acasa pe cei cu pedepse sub 7 ani: ”Duce la cresterea infracționalității”!